Hoe kom je er
Thassos is op verschillende manieren te bereiken, maar je moet altijd met de ferry overvaren, want het eiland heeft geen eigen vliegveld.

AMSTERDAM - KAVALA
Gedurende het zomerseizoen (mei t/m september) gaat er wekelijks een charter van Amsterdam naar Kavala, meestal met een tussenstop. Je kunt deze boeken bij de reisbureaus of bijvoorbeeld rechtstreeks bij Sudtours of Sunweb.

DUSSELDORF/KEULEN - KAVALA
Ook kun je vanaf Dusseldorf of Keulen naar Kavala vliegen.
Dit is te boeken bij German Wings.
Vaak is dit goedkoper dan vanaf Amsterdam, zelfs als je de benzine en het parkeergeld bij de ticket optelt.

AMSTERDAM/BRUSSEL/DUSSELDORF/KEULEN - THESSALONIKI
Tenslotte is het nog mogelijk om naar Thessaloniki uit te wijken. Er is dan keuze uit vele maatschappijen (bijvoorbeeld Ryan Air, Transavia).
Je moet dan in Griekenland nog zo'n 2 uur rijden naar de ferry. Op zich een mooie rit en makkelijk te doen over de nieuwe snelweg.
Je kunt dat doen met de bus of de taxi of van tevoren, bijvoorbeeld bij Potos CaRental, een auto reserveren voor een schappelijke prijs (voor de dagen van de heen- en de terugreis of voor de hele vakantie), die dan op de luchthaven klaar staat.

Vanaf luchthaven Megas Alexandros (Kavala) neem je een taxi naar de ferryboot in Keramoti. Daar koop je een kaartje en wacht tot de ferry vertrekt. In het zomerseizoen meestal om het (half) uur, daarbuiten om de anderhalf twee uur. In zo'n 40 minuten vaar je over naar Limenas, de hoofdstad van Thassos.
Daar neem je een taxi, die je in 40 minuten  naar Kalivia-Limenaria brengt.
Of je regelt dat er een huurauto voor je klaar staat en rijdt zelf!

Op afspraak kunnen wij haal- en brengservice vanaf de ferryhaven verzorgen.
Ook kunnen wij zorgen voor een duidelijke routebeschrijving of helpen bij het boeken van een huurauto.
De Studio
Reserveren/info
Prijzen
Het eiland